Innbruddsalarm og kameraovervåking i Innlandet

Som en del av Prosero Security Group kan vi tilby innbruddsalarmer for selskaper og private anlegg og har kunder fra bedrifter som butikker, restauranter og forhandlere. Vi leverer også innbruddsalarmer til kommune, helse- og omsorgs- og skolesektoren, kritisk infrastruktur og hjem med store verdier, for økt trygghet og sikkerhet.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Er det vanskelig å utføre årlige kontroller i tide?
  • Ønsker du mer kontroll og høyere grad av sikkerhet på din eiendom?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Sikkerhet_kamera_2

Kameraovervåking

Prosero Security Group har lang erfaring og høy kompetanse på kamerainstallasjoner og nettverk. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi montert pakkeløsninger for små og mellomstore anlegg i store deler av Østlandet, og vi skreddersyr også løsninger for kunder som trenger store, avanserte kamerasystemer. Selskapene i Prosero-gruppen har høy kompetanse innenfor IT, analyse og integrasjon med andre systemer for optimal funksjonalitet.

30

kameraovervåking – næring
og privat

Våre partnere har kameraovervåking og kamerasystemer for næring og private anlegg og har kunder fra hele landet. Vi leverer til butikker, restauranter og næringsbygg. Vi i Prosero Security Group AS leverer også innbruddsalarmer til kommune-, helse- og omsorgssektoren samt skole.

32

Går du med planer om å installere innbruddsalarm?

Vi i Prosero Security Group AS er spesialister på maskinvare, programvare og nettverk innen innbruddsalarmsystemer. Vi utfører alltid en grunnleggende undersøkelse for å finne den beste løsningen for innbruddsalarmer for nettopp dine eiendommer. Ta kontakt med oss hvis du har store verdier du ønsker å sikre. Vi tilpasser innbruddsalarmer ut fra dine behov og krav.

31

Hvordan fungerer en innbruddsalarm?

Innbruddsalarmer fungerer på forskjellige måter, avhengig av hva slags alarm man har valgt. Grunnleggende for de fleste innbruddsalarmer er at en alarm utløses når det oppdages et innbrudd. Det kan enten være en alarm med lyd eller alarm som ikke lager lyd, en såkalt stille alarm. Denne alarmen går via innbruddsalarmen direkte til din alarmsentral eller et sikkerhetsselskap. I hele Norge er det flere sikkerhetsselskaper som våre kunder benytter seg av.