Låsesmed i Elverum

Lås & Sikring AS er en moderne låsesmed, men vi har også andre tjenester og produkter relatert til vår bransje.

En låsesmed er en person som installerer, reparerer og utfører service på forskjellige låssystemer. Det kan være mekaniske, elektromekaniske og elektroniske låssystemer. I tillegg kan det være låser og beslag i tre-, stål- eller aluminiumdører. Som låsesmed vil man også være innom dørlukkere, svingdører, safer, og andre typer dører eller låsmekanismer.

Vi i Lås & Sikring AS har bred kompetanse, og synes alle prosjekter innen vårt fag er spennende.

DSC_4952 MD

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Har du behov for å bytte lås?
  • Ønsker du digital/elektronisk lås på dine dører?
  • Trenger du hjelp av en låsesmed?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Lås & Sikring AS i Innlandet, Viken og Oslo

Tradisjonelt har vi hatt mange kunder i Elverum. I de senere år har vi sett en endring i dette, og Romerike og Oslo er områder hvor vi nesten daglig har serviceoppdrag eller montering. Grunnen er at økende krav til kvalitet blant våre kunder, kombinert med god infrastruktur i store deler av Østlandet gjør at vi raskt kan være på plass. Vi leverer tjenester i hele Østlandsområdet, men som nevnt også Lillestrøm og områdene mellom Elverum og Oslo – som for eksempel Lørenskog, Eidsvoll og Nittedal. Fleksibilitet og effektivitet er en våre styrker, og grunnen er nettopp at vi har mange ansatte som store deler av dagen er på oppdrag i dette området – da er vi ikke langt unna om noe skulle dukke opp.

Nøkkelkopiering og nøkkelfiling

Hos oss har vi en egen butikk som hjelper deg med nye nøkler til de fleste låser. Er det postkassenøkkel, dørnøkkel, systemnøkkel eller andre nøkler, kom innom eller ta kontakt. Vi er fleksible og effektive, og du er velkommen i vår butikk. Her har vi et lite utvalg av låser, nøkler, dørvrider og håndtak samt andre relaterte produkter.

Velkommen!