Om oss

Lås & Sikring AS ble etablert i 1992. Vi er et TrioVing Sikkerhetsenter og medlem av foreningen Norske Låsesmeder.

Vi er godkjent som lærlingbedrift i låssmedfaget

​Alle våre medarbeidere holder et faglig høyt nivå. Vi har lang erfaring i leveranser til prosjektmarkedet. Der vi i tillegg til levering/montering av lås, beslag og adgangskontroll, prosjekterer og planlegger i samarbeid med arkiteketer og entreprenører.

DSC_5042 md
DSC_8435 md

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.